هشتمین جشنواره شهیدمطهری فراخوان شركت در جشنواره

فراخوان شركت در جشنواره هاي شهيد مطهري

جشنواره دانشگاهی آموزشی شهید مطهری همزمان با سال گشت شهادت استاد و معلم شهید آیت الله مرتضی مطهری(ره)،  با هدف شناسایی و معرفی فرایندهای آموزشی برتر با حیطه های ذیل در اردیبهشت ماه سال 1394 در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می گردد.
   این جشنواره فرایندهای آموزشی، عموم فعالیت ها و محصولات در حوزه آموزش پزشکی را در برخواهد گرفت.

زمان برگزاری: اردیبهشت ماه 1394، همزمان با هفته آموزش

مهلت ارسال فرایند جهت شرکت در جشنواره: تا پایان وقت اداری 1393/10/20 تمدید شد.

حیطه های جشنواره شهید مطهری

1. تدوين و بازنگري برنامه هاي آموزشي